Metode de promovare a unei firme

de | februarie 11, 2015

Atunci cand iti deschizi o firma noua, nu este ca si cum publicul si clientii ar veni la tine din prima si nici nu te-ar alege asa dintr-o data pe tine din restul de firme existente deja pe piata. De aceea, pentru a te face vazut si pentru a te afirma intr-un domeniu, promovarea si publicitatea sunt cele mai importante aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare.

Socializare

Drept proprietar de afacere noua, a te implica in comunitatea de afaceri locala este ceva ce trebuie sa faci neaparat:

  • Incepe sa participi in grupurile de socializare de afaceri inainte cu cateva luni de lansarea zilei de deschidere a afacerii astfel incat sa incepi sa iti faci cunoscut numele afacerii tale, dar si sa incepi sa iti faci cunostinte si contacte de afaceri noi
  • Poti lua in considerare alaturarea in cadrul grupurilor de genul Camerei Comertului si a Socializarii in afaceri internationale, si in cadrul altor organizatii profesionale sau civice
  • Participa la intalniri si la evenimente in mod regulat
  • Utilizeaza doar oportunitati promotionale doar pentru membri

Social Media

Creaza o pagina de Facebook pentru businessul tau si un profil pe Twitter pentru aceasta cu sase saptamani in avans inainte de ziua deschiderii oficiale. Poti lua in considerare si alte optiuni care pot fi adecvate pentru acel tip de companie pe care tu o lansezi, de asemenea. De exemplu, daca afacerea ta tine de industria muzicii sau distracctiei, un cont pe MySpace ar putea fi ideal si de ajutor, in timp ce Pinterest este o optiune grozava pentru industria alimentara, pentru mestesugit, decor interior si alte subiecte care duc singure cu gandul la o prezentare vizuala:

  • Creaza un plan de continut pentru social media care sa includa informatii amuzante, in stilul teaser-elor desemnate pentru a incepe sa genereze interes in noua ta afacere.
  • Posteaza in mod regulat, aproximativ de trei ori pe saptamana inainte de ziua lansarii, axeaza-te pe sharuirea de informatii despre oferte speciale si activitati care sa se intample in ziua deschiderii firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *