Nativii zodiei Rac

de | august 7, 2014

Nativii zodiei rac sunt persoane deosebit de complexe si firave. Acest lucru se intampla deoarece racii sunt guvernati de un sentiment de timiditate si insecuritate mai tot timpul. De aceea este foarte important sa ii incurajezi mereu in actiunile lor pentru a le intari sentimentul de incredere si sa duca la bun sfarit ceea ce au de gand sa faca.

De multe ori acestia se vor gasi intr-o lupta cu ei insusi si vor fi vizibil afectati de batalia interioara. Atat in viata persoanala cat si in viata profesionala, racii se vor confrunta cu astfel de probleme. Timiditatea si lipsa securitatii in pune intr-o pozitie dificila cand vine vorba de diversele activitati din domeniul personal sau profesional. Ideea este ca toate aceste obstacole pot fi usor depasite.

Cum spuneam si mai sus, cei din zodia racului sunt dominati de o batalie interioara, de sentimente contradictorii, de aceea au nevoie mai mereu de cineva care sa le ofere sprijin emotional. Daca vei face acest lucru vei avea parte de loialitatea si increderea acestor persoane. Racii sunt prieteni pe care ii poti avea pentru o viata intreaga. Atat timp cat vei fi alaturi de ei, acestia vor reusi mereu sa de dovada de loialitate si un sentiment profund de prietenie.

Cand vine vorba de iubire, racii sunt persoane destul de retrase si timide. Acestia nu vor face niciodata primul pas inca cazul in care au o pasiune pentru cineva anume. Se tem foarte mult de o respingere sau un refuz, de aceea prefera sa tina sentimentele ascunse si sa astepte partenerul sa faca primul pas.

Sunt prieteni de incredere cu care rareori te vei gasi intr-o situatie contradictorie. Daca o astfel se situatie apare, acestia vor face tot posibilul pentru a o evita si sa aduca lucrurile la normal cum erau anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *