Nexus 6 vs. iPhone 6

de | iulie 16, 2014

Google are de gand sa introduca Nexus 6 cu cele mai noi imbunatatiri dupa aparitia pe piata a Nexus 5 si are de gand sa bata iPhone 6 referitor la mai multe criterii cum ar fi bateria, stocarea, marimea ecranului si Google Now.

  • Bateria: Google a facut in asa fel incat durata de viata a bateriei sa fie mult mai mare decat cea veche. In timp ce Nexus 5 a fost lansat cu 2070 mAh,  Nexus 6 va face diferenta cu 3100 mAh, durata mai mare a puterii bateriei.
  • Display-ul: Calitatea display-ului de la Nexus 5 este grozava pentru ca ofera un display HD insa Nexus 6 se lanseaza cu un ecran de  2K UHD  cu mult mai multi senzori. 
  • Card de memorie((Micro SD): De vreme ce la modelele Nexus 4 si 5 a lipsit Micro SD-ul, Google a decis sa includa o trasatura SD Slot la modelul Nexus 6 in timp ce alte variante din aceasta categorie nu au avut niciun tip de slot pentru card la niciunul dintre modelele sale. 
  • Google Now: A lucra pe Google Now in loc de Ok Google a avut pana in momentul de fata niste probleme.

Nexus 6 va fi mai mic ca pret in comparatie cu iPhone 6. Trasaturile lui Nexus 6 sunt  bine optimizate si sunt foarte usor de folosit. Nexus 6 va avea cele mai noi actualizari de la Android in mod instant si care vor putea suporta majoritatea aplicatiilor de android cu cele mai noi versiuni de android. Dispozitivul Nexus are de asemenea parte de un mare sprijin de la urmaritorii sai sociali fata de iPhone.

Cea mai noua varianta de Android L cu caracteristici grozave: Material Design , Enhanced Notification , Project Volta , BLE Peripheral Mode , Advanced camera capabilities , Gaming , Android Runtime (ART) , 64 Bit Support etc. Data de lansare pe piata a Google Nexus 6 este preconizata a fi undeva in lunile octombrie sau noiembrie ale acestui an. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *