Nu ai de ce te ingrijora in legatura cu fosta lui prietena

de | iunie 3, 2014

Fostele si fostii sunt ca niste fantome. Te bantuie mereu si nu-ti dau pace sa traiesti in prezent. Chiar daca el a uitat-o total pe fosta si acum are ochi doar pentru tine, frica ta de ea te poate bantui si eventual va poate ruina relatia. Uite de ce nu ar trebui sa te temi de acum incolo.

Nu te compara pe tine cu ea niciodata

Tu obisnuiesti destul de des sa iti compari actualul partener de viata cu fostul? Nu, pe bune, chiar asa faci? Mare greseala! A clasifica si a compara oamenii in felul acesta nu este altceva decat o pierdere de timp si este de asemenea si foarte reductiv.

Ei au ales sa o termine(fosta relatie)

Nu este ca si cum ei ar fi fost Romeo si Julieta , ca nimic sa nu-i poata tine la distanta(nici chiar moartea). Pur si simplu au cazut de acord impreuna sa incheie aceasta relatie, nu se mai bucurau unul de compania celuilalt.

Ea a trecut peste(fosta iubita)

Nu este ca si cum ea inca s-ar agata de el. Si daca face asta totusi, este cu totul alta treaba. O treaba atat de jalnica incat ingrijorarea ta te va face sa pari acea iubita rea care vrea sa o scoata definitiv pe fosta iubita din viata iubitului tau. Insa din fericire, ea a trecut peste asta si a mers mai departe in viata. Si chiar daca nu a facut-o, asta nu inseamna ca si sentimentele lui sunt reciproce.

El a trecut peste(iubitul tau)

A renuntat complet la ea, pentru ca este cu tine. Daca nu voia sa fie cu tine sau sa fie serios, nu s-ar mai fi devotat atat relatiei. Ei doi vorbesc foarte rar, iar cand o fac este doar pentru a mai afla una alta despre ce au mai facut intre timp. Despre joburile lor si despre alte maruntisuri, chestii plictisitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *