Oameni celebri ce folosesc Apple Watch

By | octombrie 1, 2015

ceas appleEra si normal ca insasi CEO-ul Apple, Tim Cook, sa poarte un asemenea tip de ceas performant de la firma sa. Asadar, acesta este posesorul mandru al unui ceas prototip de la Apple care inca nu a aparut pe piata in valoare de 519$ cu o carcasa de otel inoxidabil. De asemenea, Stephen Colbert poarta un ceas din otel inoxidabil Apple Watch cu o bratara alba sport. Acesta costa tot asa, 519$.

Fostul jucator de rugby Will Carling detine si poarta un model de Apple Watch in valoare de 519$. Acest ceas este realizat la comanda de catre Apple si vine cu o bratara de culoare rosie. Chiar designerul sef de la Apple Jony Ive poarta un ceas din otel inoxidabil Apple Watch, in valoare de 519$. Insa, a fost avzut de asemenea si purtand o varianta din aur a ceasului, in valoare de nu mai mult,nu mai putin de 9.500 de$. Incredibil, insa isi permite asa ceva. fara indoiala.

Actorul Simon Pegg a spus fotografilor si ziaristilor faptul ca Jony Ive i-a inmanat un ceas din otel inoxidabil Apple Watch in valoare de 519$, pe care il poarta cu bratari sport metalice sau negre. Si cantaretul Pharrell a primit un Apple Watch chiar inainte de a fi lansat. Ceasul lui este in valoare tot de 519$. Acest cantaret este foarte in voga si este si in tendinte de asemenea purtand de fiecare data accesorii cat mai la moda si gadgeturi tehnologice.

Directorul Star Wars J.J. Abrams a fost zarit purand un ceas din otel inoxidabil Apple Watch cu o bratara unica albastra. Acest ceas costa tot cam asa ca cele enumerate mai sus, avand o valoare de 519$. Actrita din Game of Thrones, Sophie Turner, poarta un ceas din otel inoxidabil in valoare de 559$ Apple Watch cu o banda din piele. Aceasta a fost vazuta purtand asa ceva la diverse evenimente si ii sta foarte bine chiar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *