Oameni celebri ce folosesc Apple Watch

de | octombrie 1, 2015

ceas appleEra si normal ca insasi CEO-ul Apple, Tim Cook, sa poarte un asemenea tip de ceas performant de la firma sa. Asadar, acesta este posesorul mandru al unui ceas prototip de la Apple care inca nu a aparut pe piata in valoare de 519$ cu o carcasa de otel inoxidabil. De asemenea, Stephen Colbert poarta un ceas din otel inoxidabil Apple Watch cu o bratara alba sport. Acesta costa tot asa, 519$.

Fostul jucator de rugby Will Carling detine si poarta un model de Apple Watch in valoare de 519$. Acest ceas este realizat la comanda de catre Apple si vine cu o bratara de culoare rosie. Chiar designerul sef de la Apple Jony Ive poarta un ceas din otel inoxidabil Apple Watch, in valoare de 519$. Insa, a fost avzut de asemenea si purtand o varianta din aur a ceasului, in valoare de nu mai mult,nu mai putin de 9.500 de$. Incredibil, insa isi permite asa ceva. fara indoiala.

Actorul Simon Pegg a spus fotografilor si ziaristilor faptul ca Jony Ive i-a inmanat un ceas din otel inoxidabil Apple Watch in valoare de 519$, pe care il poarta cu bratari sport metalice sau negre. Si cantaretul Pharrell a primit un Apple Watch chiar inainte de a fi lansat. Ceasul lui este in valoare tot de 519$. Acest cantaret este foarte in voga si este si in tendinte de asemenea purtand de fiecare data accesorii cat mai la moda si gadgeturi tehnologice.

Directorul Star Wars J.J. Abrams a fost zarit purand un ceas din otel inoxidabil Apple Watch cu o bratara unica albastra. Acest ceas costa tot cam asa ca cele enumerate mai sus, avand o valoare de 519$. Actrita din Game of Thrones, Sophie Turner, poarta un ceas din otel inoxidabil in valoare de 559$ Apple Watch cu o banda din piele. Aceasta a fost vazuta purtand asa ceva la diverse evenimente si ii sta foarte bine chiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *