Optiuni de pardosire a incaperilor

de | septembrie 22, 2015

podeaPiatra este una dintre optiunile puse la dispozitie pentru pardosirea incaperilor dintr-o locuinta. Este cea mai potrivita pentru sufragerii, pentru bai si pentru bucatarii. Cel mai adesea sub forma de marmura, granit sau ardezie, piatra naturala este folosita pentru a da un aspect mat, finit suprafetelor. Podelele din piatra arata foarte elegant, stralucitor, elegant si nu se demodeaza niciodata. Mai multe culori si texturi sunt disponibile intr-o varietate de pietre.

Culorile rare si modelele mai deosebite vor costa mai mult. Pardosirea cu piatra este ideala pentru climatele mai calde de vreme ce piatra ramane rece. Este rezistenta, durabila si rezistenta la praf. Poti face ca sufrageria ta sa arate foarte chic cu ajutorul pietrei naturale. Suprafetele de piatra au nevoie de captuseala odata la 3-5 ani. Solutiile de curatare cu acid citric nu sunt ideale pentru sufratele din marmura. Mai bine vorbeste cu cineva care se pricepe entru a-ti recomanda o solutie de curatare ideala.

O alta idee pentru decorarea camerelor este covorul fabricat din fbre naturale. Un asemenea tip de material este ideal pentru dormitor si pentru camera de zi. Mocheta din iuta este prietenoasa cu mediul de vreme ce planta de iuta creste foarte repede si nu are nevoie de fertilizatori. Este ideala pentru dormitoare, este moale si confortabila. Acest tip de material este reciclabil si biodegradabil de asemenea, insa nu poate fi folosit in baie de vreme ce umezeala il poate strica. Daca iti doresti sa schimbi infatisarea unei camere fara prea mult efort, folosirea de mocheta din iuta este probabil cea mai buna varianta pe care o ai.

Fibra de nuca de cocos. Cel mai adesea folosit pentru intrari si holuri, acest tip de material este foarte durabil. Fibra din nuca de cocos este fabricat din invelisul nucilor de cocos. Ofera o infatisare diferita, frumoasa si neprocesata. Nu este deloc scump si este disponibil intr-o varietate de texturi si de culori. De asemenea, nu este deloc recomandata pentru pardosirea bailor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *