Pe Evorent.ro gasesti super preturi la inchirierile de masini

de | aprilie 22, 2015
evorent.ro

evorent.ro

Te hotarasti sa te intorci in tara din locul in care ai plecat la munca sau in te-ai stabilit in afara tarii? Nu ai mai dori sa iei si masina personala pentru o calatorie de doar cateva zile in Romania. Ei bine, daca vei ateriza pe aeroportul Otopeni (Henry Coanda), atunci vei putea beneficia de norocul meu. Un serviciu foarte bun de inchirieri de masini din aeroport am gasit pe Evorent.ro si il recomand la toata lumea, romanilor si strainilor deopotriva.

Eu m-am intors din Italia si mi-am luat bilet catre Bucuresti, urmand sa aterizez in Otopeni de unde trebuia sa ma deplasez in tara, inspre Targoviste. Puteam sa optez pentru alte aeroporturi din tara, ca si cel din Cluj sau Targu Mures, insa nu erau curse in acea perioada si nici preturile nu mi-au convenit. Asadar, am facut o cautare timpurie pe Internet pentru a descoperi cele mai bune servicii de inchirieri de masini din Bucuresti.

Astfel, am descoperit site-ul Evorent.ro care prin informatiile afisate pe site si prin intermediul apelului telefonic m-a convins ca se merita sa ii aleg serviciile. De aceea, pentru cele cateva zile-o saptamana-pe care le-am petrecut in tara, am beneficiat de confortul unei masini bune sport, incapatoare si sigure care m-a purtat din Bucuresti pana la Targoviste si pe unde am mai avut nevoie.

Mi-a placut foarte mult ideea ca toata masinile firmei de inchirieri auto Evorent sunt total lipsite de vreun semn caracteristic, vreo marca sau vreun sticker auto cu numele companiei. Totul este foarte discret si sigur iar costurile suportate nu au fost nici ele foarte mari. Binenteles ca am discutat cu reprezentanti ai Evorent inca dinainte legat de marca masinii pe care am ales-o, pretul inchirierii acesteia odata ajunsi in tara, dar si despre limitele de kilometraj si conditiile pe care trebuia sa le incheiem odata ajunsi in Bucuresti, in Romania.

Eu intr-adevar am ales sa inchiriez masina aleasa pentru doar cateva zile, insa exista si serviciul de inchiriere auto pe termen mai lung, asa cum mi s-a prezentat inca de la telefon. Un alt avantaj al acestei firme de inchiriere auto direct din aeroportul Otopeni este ca serviciile acesteia sunt puse la dispozitia oamenilor 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Adica este un fel de non-stop pentru oamenii mari care au nevoie de mijloace de transport, cu rezervare dinainte.

Este si mai sigur asa pentru ca odata ajuns in tara iti vine mai greu sa cauti sa inchiriezi o masina, stai la targuieli, nu esti documentat, nu stii daca este sigur si daca nu e teapa, asadar poti alege oricand ofertele de pe Evorent.ro. Pe mine m-au ajutat, mi-au fost de folos si cred ca voi mai alege compania daca va mai veni ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *