Piese „happy”

de | februarie 3, 2015

Muzica ne face fericiti si numai ea ne poate elibera cateodata de stresul care ne acapareaza zilnic. Fie ca ne punem castile si ascultam in legea noastra o piesa chiil, fie ca alegem sa mergem intr-un club si sa ne zbantuim pe niste piese date la maxim, fie ca stam acasa cu prietenii in lipsa parintilor si dam muzica la volum maxim, aceasta ne face mult mai bine si ne invioreaza starea de spirit pentru tot restul zilei.

Alice Cooper – School’s Out

Pentru copii, tineri si elevi de scoala laolalta, exista putine momente mai frumoase decat ultima zi de scoala inainte vacanta. School’s Out exprima aceasta stare frumoasa de optimism si de exuberanta , de fericire si de posibilitatea ca vara care este in fata sa se traiasca o aventura maxima.

The B-52’s – Love Shack

„Hurry up and bring your jukebox money”, pentru ca Love Shack  este o piesa foarte plina de optimist in stil pop, dance-rock din anul 1989 care este menita sa fie amuzanta si nedaunatoare pentru nimeni, ba din contra. A ajuns sa devina prima piesa a trupei care a avut vanzari de milioane de dolari.

Bob Marley & The Wailers – Jamming

Multi oameni viseaza sa se relaxeze pe o plaja tropicala iar Bob Marley  a idealizat acest lucru prin piesa Jamming. Aeasta piesa usoara si optimista ilustreaza foarte bine atitudinea fara griji in care esti departe de toate, fara reguli si fara angajamente si unde poti face tot ce iti doresti.

Tim McGraw – I Like It, I Love It

Muzica contry este poate cel mai bine cunoscuta pentru exprimarea durerii si a furiei in legatura cu inselatul si inimile frante, insa exista si piese la fel de optimiste de asemenea. Unul dintre cele mai bune exemple in acest sens este piesa „I Like It, I Love It” de la Tim McGraw. El canta despre acea fata care iubeste si cum vrea mai mult din acea iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *