Probleme pe care doar cei care au iubiti colegi de serviciu inteleg

de | septembrie 30, 2014

„As fi atat de fericit pentru tine daca vei obtine acea promovare! Insa de asemenea, te voi distruge! Ai luat ce era al meu de drept!” Cam asa se poate desfasura o relatie la locul de munca, daca iubitul sau iubita iti este coleg de serviciu.

Senzatia ciudata pe care o ai atunci cand nu stii daca sa va sarutati unul pe altul de bun ramas. In vreme ce relatia voastra infloreste ca si cum ati fi doua flori in aceeasi gradina, va trebui sa incepi sa faci alegeri care va va afecta pentru tot restul vietilor voastre (sau cel putin pana cand va veti desparti).

Ar trebui sa va sarutati de la revedere in fiecare zi astfel incat sa riscati ca ai vostri colegi sa barfeasca, sa murmure si sa se holbeze aiurea? Sau pur si simplu va luati ramas bun normal si va trimiteti cate un mesaj de „Ma gandesc la tine” in drumul vostru catre casa. Asta va fi exact lucrul care va stabili fundatia pentru tot restul relatiei voastre.

A dezbate in gand daca sa ii trimiti sau nu acel mail nepotrivit (sexy) in timpul programului este un lucru destul de sigur in cazul celor care se intalnesc si sunt colegi de munca. Te tot intrebi daca sa dai send acelui mail pe care l-ai scris cu atata pasiune sau daca sa nu il dai mai bine, pentru ca se poate intampla in orice moment ca seful lui sa treaca pe langa el si sa se  uite peste umarul lui tocmai la ceea ce citeste in acel moment.

Negociati daca sa va luati o pauza mai lunga si sa intreprindeti una scurta i masina in preajma unui loc pustiu in care nimeni nu v-ar putea gasi si prinde. Pasional, interzis, si fierbinte, un deliciu intr-o dupa masa plictisitoare le birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *