Problemele care pot aparea din cauza castilor

de | iulie 17, 2015

castiDeseori vedem pe strada oameni care poarta in mod constant casti in timp ce se plimba pe jos sau cu transportul public. Nu e un lucru de judecat, deoarece acest fenomen este unul foarte obisnuit in randul oamenilor de astazi. Device-urile wireless sau bluetooth au reusit sa faca lumea moderna de astazi sa fie mai dependenta de tehnologie.

Nu putem sa ne inchipuim o zi fara telefoanele noastre mobile sau fara laptop, din moment ce suntem atat de dependenti de aceste lucruri. Insa, se pare ca oamenii devin dependenti si de unele accesorii foarte utile, dar folosirea acestor obiecte este considerata a nu fi atat de sigura.

Potrivit medicilor, castile sunt principalul motiv care sta la baza pierderii auzului

Faptul ca porti casti in momentul in care traversezi strada previne ca sunetul de afara sa ajunga la timpan, iar acest lucru se poate incheia cu un accident rutier. De asemenea, purtarea castilor se dovedeste a fi principalul motiv al accidentelor rutiere. Daca ai un examen sau trebuie sa te pregatesti pentru urmatoarea zi, evita sa porti casti sau sa asculti muzica deoarece acest lucru impiedica nivelul de concentrare si iti vei incheia sarcina foarte tarziu.

Cercetarile demonstreaza ca utilizarea castilor are efecte asupra capacitatii cerebrale. Acestea pot actiona in mod negativ asupra creierului si a coordonarii miscarilor prin distrugerea celulelor de miscare, care poate conduce la instabilitate atunci cand faci activitate.

Castile determina o intrerupere a sunetului din mediul inconjurator. Risti sa pierzi sansa de a fi un martor a unui incident care se petrece sub nasul tau sau exista sanse sa eviti discutiile importante care au loc in jurul tau. De asemenea, se pare ca noptile in care nu poti dormi se datoareaza chiar acestui lucru. Muzica ascultata la un volum destul de mare mentine activitatea celulelor, iar acest lucru se poate traduce cu insomnia.

Un comentariu la „Problemele care pot aparea din cauza castilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *