Programe de creat prezentari

de | iunie 12, 2014

Emaze

Prezentarile din Emaze sunt pur si simplu uimitoare. De departe, acest program are cele mai bune sabloane din toate programele de prezentare din cate exista. Sabloanele variaza de la articole de ziar la ceva care seamana mai mult cu o reclama.

In plus, site-ul Emaze ofera tutoriale inainte ca utilizatorii sa inceapa sa-zi creeze propriile prezentari, ceva ce multe alte programe nu ofera. Emaze este gratis pentru un timp limitat, dar daca vrei mai mult iti poti imbunatati serviciile contra cost.

Ceea ce face acest program diferit de alte asemenea programe este abilitatea de a colabora pe tot parcursul unei prezentari. Utilizatorii au posibilitatea de a-si parola prezentarea si de asemenea pot invita alti utilizatori prin intermediul email-ului sa li se alature in crearea unei prezentari.

Atunci cand prezentarea ta este gata, ai posibilitatea de a o trimite prin e-mail, de a-i integra linkul pe alte site-uri sau pe blog, dar de asemenea de a o impartasi pe alte retele de socializare ca Facebook si Twitter.

Sfat: Emaze este cea mai buna unealta de folosit pentru a colabora in mod online sau in diferite proiecte. Este o unealta buna pentru proiectele care necesita munca de echipa.

Prezi

Programul de creat prezentari online Prezi poate fi o modalitate mul mai inovatoare pentru a crea o prezentare in acelasi timp acoperind continutul folosit prin intermediul traditionalului program de prezentari PowerPoint.

Multe dintre sabloanele deja existente au o infatisare foarte profesionala, si efectele sunt mult mai atractive decat la traditionalele prezentari PowerPoint. Folosesc Prezi  atunci cand stiu ca am de prezentat ceva unei audiente mai dure si vreau sa fiu sigur ca le captez si le mentin atentia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *