Rasul pe fata la femei: o noua moda inspirata din Japonia

de | noiembrie 10, 2015

rasul pe fataNu mai este un lucru de mirare ca cele mai bizare tendinte din moda si din frumusete, si in general din toate aspectele vietii, vin din Japonia. In timp ce intretinerea liniei bikinilor cu ceara la cald sau la rece este un lucru de acum obisnuit, femeile din Japonia incearca o noua tendinta care pare sa aiba succes si in alte state ale lumii. Cum totul porneste de acolo, se si poate sfarsi destul de curand, daca nu are succes.

In Romania, de exemplu, aceasta tehnica de a obtine o fata curata si frumoasa, lipsita total de pilozitate nu este incercata si nici nu se crede ca ar da rezultate pozitive, deoarece, din contra, se crede ca ar duce la alte lucruri si mai rele. Chiar daca japonezele cred in acest truc de frumusete si tot mai multe dintre ele apeleaza la barbier, romancele nu ar face acest lucru nici in ruptul capului pentru ca se tem de alte neajunsuri.

Cu ajutorul cremei de ras, a pamatufului cu care se intinde crema pe toata fata si cu ajutorul aparatului de ras, femeile care apeleaza la aceasta metoda, a barbieritului facial, isi incredinteaza tenul in mainile pricepute ale barbierului si asteapta sa aiba parte de rezultate dintre cele mai bune. Se spune ca pielea va fi mult mai fina si mai catifelata, iar parul nu mai mai umbri nici o zona a fetei.

Totusi, romancele nu sunt incantate de o asemenea idee si sustin ca este doar pentru barbati. Pentru acestia nu este nici o problema daca le creste parul inapoi mai indesit si mai negru, dar pentru femei este o adevarata problema, mai ales la cele cu tenul foarte deschis si cu parul foarte negru. Pentru epilarea faciala, in zona mustetei este cel mai bine sa se foloseasca benzile de epilare la rece, epilarea cu laserul sau depilarea cu crema depilatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *