Revelion la munte cu cazare langa castelul Bran

de | decembrie 11, 2014

Cine nu si-a dorit vreodata sa simta toate minunatiile pe care le presupune iarna si Revelionul petrecut undeva la munte alaturi de prieteni sau de familie, pe o vreme mai mult decat fabuloasa si intr-un peisaj parca desprins din povesti. Daca iti doresti sa traiesti exact ceea ce au trait si nobilii din Romania in timpurile de demult atunci cand celebrau sarbatorile de iarna si venirea Anului Nou, ai putea si tu sa iti gasesti o cazare langa castelul Bran.

O astfel de locatie minunata care este dorita de oricine si atat de potrivita cu tot ceea ce tine de iarna si de timpul rece poate fi regasita in Bran, mai exact in satul Simon, un sat de poveste, cu peisaje fantastice si zapada din plin pe timp de iarna, dar si cu locuri de cazare speciale si minunate care fac parte si dupa denumire din cadrul povestilor de demult.

Daca vrei sa te simti cum se simteau odinioara oamenii de rang inalt ai vremii si daca vrei sa stai pentru o perioada in cadrul unui conac maiestuos ce inca pastreaza amintirea vremurilor vechi, atunci ai putea sa iti cauti cazare langa castelul Bran, de unde poti vizita toate acele imprejurimi frumoase si sa te bucuri de aerul proaspat si rece care te revigoreaza pe loc. Daca tot esti in zona, ar fi o idee grozava sa vizitezi chiar si cunoscutul si popularul castel Bran, sursa a multe scenarii de filme si povesti inventate si cu putin adevar care il fac atat de iubit.

Intr-un conac din Bran poti gasi cazarea cea mai profi din cate se poate, oamenii cei mai calzi si receptivi ai locurilor, dar si camere aerisite, spatioase si bine pastrate, mancaruri gustoase si alese romanesti si traditii de iarna care inca se pastreaza din timpuri vechi. Mobilierul Conacului Boieresc te va incanta deoarece inca pastreaza patina timpurilor de mult apuse, fiind creat in intregime din lemn masiv de nuc si cires.

Aici, in cadrul Revelionului tau de poveste poti trai amintirea sarbatorilor elegante domnesti de altadata in cadrul mesei bogate luata in cadrul restaurantului rafinat al conacului, te poti bucura de o caldura naturala si ispititoare care te poate incanta in fiecare camera. Daca iti doresti, poti face si un gratar in cadrul foisoarelor existente in curtea conacului, te poti bucura de beneficiile saunei in interior iar daca ai si copiii cu tine, acestia se pot bucura in voie de vreme si de compania celorlalti copii intr-un spatiu de joaca special amenajat pentru ei.

Un comentariu la „Revelion la munte cu cazare langa castelul Bran

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *