Rochii diferite pentru corpuri diferite

de | aprilie 10, 2015
rochii

rochii

Rochia mini este grozava pentru femeile mai micute de statura. Da, o femeie mignona nu are acele picioare lungi specifice purtarii acestei rochii, dar acest tip de rochie pate accentua picioarele ei si chiar le poate face sa para mai lungi. Nu ai vrea ca picioarele tale sa arate mai lungi chiar decat sunt? Poarta o pereche de pantofi sau de sandale de culoarea pielii cu o rochira draguta mini. Cred ca fiecare femeie ar trebui sa aiba cate o rochie mini in dulapul ei de haine.

Rochia petrecuta este perfecta pentru o femeie cu un corp in forma de para. Accentueaza talia subtire a femeii cu un corp de forma fructului para. Rochia petrecuta  este de asemenea grozava si pentru o femeie care isi doreste oricums a isi accentueze proportiile trupului ei. Atrage atentia la frumoasele forme ale corpului femeii intr-un tip feminin. Mai mult de atat, richia petrecuta pare sa minimizeze talia la fel de bine cum poate si accentua bustul.

Rochia manta este grozava mai ales a fi purtata de femeile cu o silueta in forma de mar. Aceasta rochie poate sa ajute putin la ascunderea unei burtici mai marisoare. Trebuie doar sa te asiguri ca acea rochie manta nu este prea mica. Aceasta nu trebuie sa vina stramta pe corp. Altfel, va fi extrem de dificil sa mai ascunzin ceva ce nu iti doresti sa se vada clar. Cel mai bun lucru legat de rochia manta este ca poate fi purtata de cele mai multe tipuri de forme corporale.

Este atat de grozav sa stii ceea ce ti se potriveste  pentru tipul tau de corp, dar mai intai de toate trebuie sa stii care este tipul tau de corp. Forma corpului fiecarei femei este diferit, la fel ca si alegerile ei vestimentare. Trebuie doar sa poarte ceea ce i se potriveste si ceea ce ii place. Care este tipul de rochie favorita a ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *