Rujul=preferatul femeilor

de | aprilie 29, 2015

Stim ca pantofii, hainele si produsele cosmetice sunt preferatele femeilor, insa dintre toate acestea rujul este cel mai de lux accesoriu care nu poate lipsi din poseta oricarei doamne sau domnisoare moderne. Ne mai plac bijuteriile, gentile si parfumurile frumos aromate, insa rujurile ne aduc buna dispozitie pe fata si ne indulcesc zilele. Avem cate un ruj pentru fiecare ocazie sau avem chiar mai multe rujuri pentru o singura ocazie. Vad si la mine si la colegele de la munca: daca nu ne dam cu putin ruj intr-o zi, parca nu ne mai simtim la fel.

ruj femei

Daca a mai aparut vreun nou tip de ruj, gloss, balsam de buze fructat sau luciu de buze, trebuie sa ni-l achizitional, si de indata ce o culoare noua ajunge in cataloagele din revistele de cosmetice, ne putem in gand sa o incercam si noi pe buzele noastre.

Chiar daca in cele din urma ajungem sa avem cate un ruj prin fiecare geanta pe care o detinem, chiar daca la locul de munca avem mai multe rujuri pe masa decat pixuri si notite, tot nu ne lasam atat de simplu de pasiunea noastra numarul 1. Rujul ne ofera eleganta, ne insenineaza si chiar daca nu ne-am machiar cine stie ce intr-o zi, ne putem da cu un ruj intr-o nuanta aprinsa si putem rezolva foarte bine situatia.

Totul e inspre bine in ceea ce priveste rujul  si din toate firmele si nuantele existente, pe cele la moda si pe cele pe care le vedem promovate la tv sau prin reviste, ne impunem sa ni le achizitionam sau sa le primim cadou in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *