Salus Controls : cea mai eficienta solutie pentru controlul temperaturii

de | februarie 11, 2017

Avand in vedere iernile din ce in ce mai friguroase, ne punem zilnic problema eficientizarii costurilor privind sistemul de incalzire utilizat. Este deosebit de important sa ajungem la un bun compromis legat de cea mai eficienta metoda de incalzire, dar si de costurile implicate.

Comercializand sistemul propriu de termostate, un prim avantaj in alegerea unui produs din gama celor de la Salus Controls este pretul unic oferit, fiind generat de pretul de producator. Daca in trecut apelam la servicii de mijloc, cautand produse comercializate de furnizori intermediari, acum avem oportunitatea de a achizitiona un astfel de sistem eficient direct de la sursa. Utilizand noul termostat it 600 Smart Home de la Salus Controls, am beneficiat de diverse avantaje precum utilizarea unei tehnologii noi (cum este aplicatia Smart Home pentru telefon), dar, totodata, legate de un pret de care am fost complet multumita. Am putut aprecia, prin folosirea termostatului, ca nu mai este nevoie sa imi fac griji privind incalzirea casei in perioadele cand sunt plecata.

Eficienta prin tehnologie noua

Cea mai des intalnita problema in ceea ce priveste sistemele de incalzire este legata de eficientizarea costurilor. Atat practic, cat si teoretic, cu totii ne dorim calitatea cea mai buna la pretul cel mai mic. Asadar, aspectele de care ne putem bucura apeland la termostatele celor de la Salus Controls sunt:

  • Tehnologie noua, sisteme de incalzire conectate pe baza de internet (wireless). Personal, utilizand aceasta tehnologie am putut seta temperatura dorita pentru casa, indiferent de distanta la care m-am aflat, deci, cu alte cuvinte am reusit sa imi personalizez temperatura casei fara alte probleme.
  • Confort prin utilizarea aplicatiei pentru telefon – Smart Home. Telefonul devenind o necesitate pentru marea majoritate a populatiei, mi-a fost mult mai usor sa accesez aceasta aplicatie decat sa apelez la ajutorul unui vecin sau a unei persoane din familie.
  • Utilizarea functiei de back-up mi-a permis sa evit eventualele probleme cauzate de o pana de curent.
  • Usurinta in instalare prin intermediul tutorialelor disponibile clientilor. Nu mai este necesar sa te pierzi in ghidurile de instalare, cum eram obisnuiti pana acum. Se solutioneaza odata cu aceasta marea problema, pe care cu totii am avut-o la un moment dat, si anume aceea ca nu eram siguri ca termostatul ales a fost instalat conform cerintelor impuse.

Prin avantajele reunite in produsele celor de la Salus Controls, ne putem da seama care este urmatoarea noastra optiune in achizitia unui sistem de incalzire pentru casa noastra. Avem acum posibilitatea de a alege un sistem nou pe piata, in acelasi timp bucurandu-ne de preturi mici, dar si de confort. Caldura, usurinta in utilizare, raportul egal pret-calitate, toate acestea sub forma termostatelor de la Salus Controls. Bucurandu-ne astfel de toate acestea pe termenul lung, scapam de grijile si bataile de cap de pana acum, dar pastram nivelul de siguranta si control ridicat.

salus controls

Posibilitatea de a beneficia de un pret corespunzator calitatii, insa fara alte adaosuri comerciale, este cel mai important aspect. Fiecare dintre noi isi doreste sa ajunga acasa, la caldura, in perioadele friguroase, fara sa fie intampinat de facturile imense ce dau batai de cap. Avand diverse categorii de termostate, Salus Controls ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de produse, care este cel mai adecvat buzunarelor noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *