Schimbarea adusa de Biblie

de | septembrie 7, 2015

biblieNu exista nicio indoiala ca Biblia a schimbat fata pamantului, mai mult decat orice alta carte. Biserica este considerata un sanctuar dar reprezinta si locul de confort pentru o buna parte din populatia lumii. Pentru unii, s-ar parea sa fie de neconceput ca unele lucruri rele sa se fi petrecut intr-o biserica. Cu toate acestea, bisericile reprezinta locurile unor mistere inca nerezolvate si cu adevarat neobisnuite, inclusiv crime, disparitii, evenimente supernaturale si chiar acte inexplicabile ale interventiei divine.

Biblia este cartea sfanta a crestinismului si tot aceasta ne-a invatat despre faptele sfintilor si despre viata lui Iisus Hristos in cea mai corecta forma ce se putea. Si totusi, pe langa faptul ca este destul de bine scris acolo ce si cum, multi carcotasi si oameni de alte religii sustin alte lucruri.

Exista posibilitatea ca adevarul sa iasa la iveala in ceea ce priveste „Evanghelia sotiei lui Iisus”- un papirus extrem de controversat care sugereaza ca unii oameni, din timpurile antice, au fost de parere ca Iisus a fost casatorit cu Maria Magdalena. Normal ca nu este asa, dar gurile rele spun altceva. Despre francmasoni am aflat de ceva timp ca fiind o alta religie ce sustine multe neadevaruri despre religia crestin ortodoxa.

Francmasonii reprezinta unul din acele grupuri religioase cu cele mai mari si cele mai controversate secrete din lume. Masonii au existat de mai multe secole, iar daca ar fi sa credem ceea ce ei sustin, acestia au existat- pe ascuns- chiar de foarte mult timp. Indiferent de istoria lor, mii de speculatii s-au facut in jurul lor de-a lungul timpului. Imprumutand traditiile si secretele lor de la o generatie la alta, devine destul de dificil de a mai ascunde unele secrete. Astfel, exista unele gesturi pe care acestia le fac- de care specialistii nu sunt inca foarte siguri.

Nu vor depune marturie sincera unul fata de altul. Francmasonii sunt obligati sa nu depuna marturie sincera atunci cand un alt mason este judecat. Pentru ei, nu exista pacat mai mare decat cel de a nu-si proteja un membru de al lor, printre altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *