Secrete de la Bang Bang despre vedete

de | noiembrie 18, 2015

tatuajeBang Bang este un artist tatuator din New York care se numeste de fapt Keith McCurdy si se ocupa cu tatuarea celor mai in voga personalitati din toata lumea. Nume precum Rihanna, Justin Bieber, Kylie Jenner si Cara Delevigne au trecut pragul tattoo shop-ului acestui tanar artist american.

Ce ne poate dezvalui Bang Bang despre vedetele noastre preferate, lucruri chiar interesante pe care nu le stiam despre acestea? Vedeti in cele ce urmeaza:

  • Tanara Kylie Jenner din clanul Kardashian este renumita pentru machiajele sale, pentru frumusetea si afacerile ei moderne. Dar, un lucru pe care nu il stia aproape nimeni este acela ca se pricepe sa tatueze, si chiar bine, daca Bang Bang sustine ca a fost tatuat de ea si ca rezultatul a fost foarte profi.
  • Justin Bieber este un mic bogatan si ii place sa zboare cu avioane private atunci cand calatoreste dintr-o parte in alta a lumii. De asemenea, se pare ca i-ar placea sa fumeze iarba in propriul avion atunci cand pleaca la turnee sau cand merge in vacanta. Artistul tatuator sustine ca l-a tatuat pe cantaret chiar in timpul unui zbor si in timp ce in interiorul avionului se simtea atat de tare mirosul de iarba, incat pilotul si copilotul si-au pus mastile de oxigen pentru a nu fi influentati de efectele drogurilor.
  • De asemenea, se pare ca Keith McCurdy a mai aflat de la Justin cum ca acesta crede ca Adele nu prea l-ar placea. Mai rar afli despre asa ceva de la oricine.
  • Selena Gomez are un tatuaj secret pe care artistul Bang Bang nu il va dezvalui niciodata. Seriozitatea si respectul pe care il afiseaza artistul fata de clientii sai, dar si faptul ca este secretos si de incredere il fac pe acesta demn de toti banii si de prietenia vedetelor pe care le tatueaza. Selena si Bang Bang sunt atat de apropiati incat cantareata l-a invitat sa ii vada interpretarea de la Victoria’s Secret Fashion Show din acest an.

Mai rar asa ceva. Ne-am dori si noi sa fim prieteni cu vedete cunoscute si apreciate in toata lumea, daramite sa le mai aflam si secretele de oameni normali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *