Servicii funerare pentru regimentul armatei in 5 sugestii respectabile

de | martie 4, 2016

Inmormantarea unei persoane din regimul armatei este mai mult decat o simpla inmormantare, este omagiul pe care intreaga natiune il aduce persoanelor care au contribuit la mentinerea securitatii, pacii si respectului omenirii, astfel incat, orice slujba de inmormantare sa fie realizata cu fast si onoare.

Inmormantari demne de regimentul armatei

Se prea stie ca armata investeste in oameni, la fel cum si siguranta este privita la cel mai inalt nivel de catre fiecare dintre noi. In aceasta acceptiune, serviciul funerar adus unui membru al Fortelor Armate devine o ocazie sobra, serioasa, ce merita respect si implicit o buna-cuviinta.

inmormantare militara

Regulile care trebuie urmate la o astfel de ceremonie nu sunt simple, astfel incat orice eveniment sa fie intampinat asa cum se cuvine de soldati, de generali, coloneli, colegi si implicit familie.

Pasii unei inmormantari militare

Un detaliu de onoare care trebuie sa fie asigurat la un eveniment trist este si garda de onoare, prezenta a cel putin doi membri ai fortelor armate, care sa indeplineasca procedurile necesare militare. De regula, un membru al regimentului armat este asteptat sa prezideze ceremonia si sa efectueze serviciul inmormantarii cu un discurs solemn si de multumire.

inmormantare militara

Sursa: www.army.mil

 1. Sicriul este drapat cu steagul national, care este condus de un capelan si o echipa de oameni. Aceasta onoare se realizeaza in cazul in care defunctul a adus o contributie importanta intregii natiuni, iar alaturi de sicriu nu se uita nici 3 membri de salvie cu pusca.

  inmormantare militara

  Sursa: media.timponline.ro

 2. Odata cu inchinarea salutului de arme, se incepe ceremonia, organizata in detaliu de Garda de Onoare a Armatei, cu un sens simbolic al ridicarii drapelului.

  Sursa: adevarul.ro

  Odata ce este pliat steagul, se prezinta imnul in goarna, cu rol de apreciere, inclinatie si respect pentru cel care si-a pierdut viata la datoria natiunii. Inainte de coborarea sicriului in pamant, fiecare membru saluta respectuos, ofera un ultim omagiu si un minut de tacere, pentru linistea celui apus.

  inmormantare militara

  Sursa: www.click.ro

 3. Pentru membrii fortelor armate, tinuta de inmormantare este obligatorie, completata de uniforma militara, prin care oaspetii si indivizii prezenti sunt meniti sa isi prezinte salutul. De altfel, ori de cate ori sicriul este condus pe ultimul drum, se impune jocul armelor, slautul militar si inchinaciunea.
  inmormantare militara
 4. Apropierea de inima a salutului defineste semnul respectului pentru cel cazut la datorie. Aceasta se acorda cu buna intentie, astfel incat membrii familiei celui decedat sa nu se simta complesiti de emotie, sa se regaseasca in intreaga activitate a militarului, iar in semn de sustinere si apreciere, fiecare ruda este consolata pentru a trece mai usor pentru ziua inmormantarii.

  Sursa:tribuna.ro

 5. Inchiderea telefoanelor mobile pe parcursul slujbei de inmormantare este importanta. Copiii, insa si adultii trebuie sa pastreze linistea, sa se compoerte civilizat si sa asculte cu atentie slujba. Desi este una din cele mai grele etape, fiecare participant trebuie sa dovedeasca bun simt si sa nu vorbeasca la telefon, sa nu asculte muzica si nici sa nu trimita mesaje.
  Aceste este motivul pentru care o slujba de inmormantare este atat de sobra, pentru ca cel trecut in nefiinta sa aiba parte de liniste, de respect si cei vii sa simta sprijinul intregii comuniuni. Comportamentul si atitudinea trebuie sa fie calme, inchise, ingandurate si sa permita posibilitatea de a oferi cuvinte de incurajare si consolare pentru cei apropiati.

Inmormantare militara cu articole funerare de exceptie

O inmormantare militara este ultima onoare si un ultim spectacol de respect acordat unui soldat cazut in lupta pentru tara sa, alaturi de alti colegi. Din cauza gravitatii situatiei este important sa se urmeze etichetarea intregului eveniment respectand memoria persoanei decedate.

aranjamente florale din bronz

sursa: cavouri.ro

Cu siguranta in momentul decesului unui capitan, soldat sau general se impune notorietate si opulenta, eveniment care necesita cu siguranta achizitionarea celui mai bun sicriu, a unei cruci din marmura, unor litere din bronz sau realizarea de poze fotoceramice pentru a fi puse pe locul de veci al celui din urma suflet.

sicriu boston

Sursa: cavouri.ro

Progress Consulting ofera implicit o gama larga de produse si obiecte funerare decorative, menite sa asigure viata de apoi a defunctului, comercializant cel mai elegant sicriu Boston din import, cruci din marmura, capele, monumente din granit, precum si o oferta variata de servicii de consultanta, flori si ornamente decorative, indeplinind atuurile de calitate, preturi accesibile, dar confidentialitate si discretie.

flori decorative inmormantare

Realizarea de planuri funerare inseamna de altfel stabilirea unui proiect funerar de viitor, menit sa indeplineasca bugetul alocat, evitarea inghesuielilor si a timpului pierdut in cautare de decoratiuni si accesorii de inmormantare.

Serviile puse la dispozitie tin si de repatriere decedat, in cazul in care soldatul a murit pe campul de lupta intr-o tara straina. De altfel, li se pun la dispozitia clientilor transport, casa mortuara, dar si un magazin funerar.

flori de inmormantare

Ce se stabileste printr-un plan funerar?

Planul funerar este menit sa aduca alinare celor din familie prin indeplinirea criteriilor legate de costuri, plata in rate, garantie pentru produsele achizitionare, dar si evitarea durerilor si cheltuielilor emotionale. De aceea, avantajul de a achizitiona un sicriu Boston din import este definit de serviciul de livrare in maxim 48 de ore, garantia satisfactiei si implicit cele mai mici preturi din aceasta industrie.

plan de inmormantare

Sursa: cavouri.ro

Blogger: Ankez

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *