Spectre in cinematografe. James Bond a revenit.

de | noiembrie 14, 2015

spectreAm fost candva in urma cu o saptamana la vizionarea filmului Spectre 2015, filmul din acest an cu James Bond personaj principal. Acest film face parte din seria Bond si este impresionant, adica cel putin pentru mine a fost asa. Desi am vazut si parti mai bune si scenarii mai pline de actiune si de nume mari, nici aceasta parte a seriei Bond nu pot spune ca a fost nasoala.

Pentru prima data Bond il joaca pe Bond, agentul 007 din agentia MI6 din Londra. De data aceasta, sefa lui nu mai este, trecand pe lumea cealalta in partea trecuta a seriei – Skyfall. Acum, Bond interpretat de Daniel Craig il are ca sef in MI6 pe personajul interpretat de Ralph Fiennes si are o misiune din trecut, de a intelege ce este cu organizatia secreta de forte negative din toata lumea Spectre, de unde vine si numele filmului. Spectre este de fapt o organizatie caracatita care aduna laolalta cei mai multi capi ai mafiei, ai retelelor de crima organizata si fosti agenti secreti care sunt uniti pentru a extermina lumea.

Alte nume mari care apar in filmul Spectre din seria Bond mai sunt, pe langa Daniel Craig, si Monica Belluci – sotia mafiotului pe care il ucide Bond la un moment dat si cu care, de altfel, are si o mica aventura, Ben Whishaw care continua sa il interpreteze pe Q, cel care asigura toate echipamentele din dotare, masinile, dispozitivele de urmarire si gadgeturile de care nevoie agentia MI6, si in special agentul 007. Mai este vorba si despre Christoph Waltz care joaca rolul lui Oberhauser, personajul negativ al filmului, Ralph Fiennes despre care am spus ca este M, seful lui Bond din agentia renumita britanica. Moneypenny este interpretata de Naomie Harris, wrestlerul Dave Bautista il joaca pe inamicul ce doreste sa il distruga pe Bond – Hinx-, iar in principal noua iubire a lui Bond, o blonda frumoasa, mortala si misterioasa – Madeleine Swann interpretata cu succes de frantuzoaica Léa Seydoux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *