Sport putin mai altfel

de | februarie 14, 2015

Oamenilor carora le displace ideea de a-si lasa acasa patrupezii credinciosi atunci cand merg la sala de fitness sau la o alergare, ar fi foarte incantati sa afle ca exista o serie de oi trenduri in fitness, in sportul in general, care includ si animalele de companie (bine, numai cainii, normal!).

Programele de exercitii desemnate pentru oameni si pentru caini pentru a se antrena impreuna sunt tot mai populare gartie francizelor cum ar fi Zoom Room Dog Training. Aceste antrenamente permit proprietarilor si cainilor sa alerge impreuna prin curse cu obstacole, obtinand astfel un foarte bun antrenament sportiv si distrandu-se impreuna.

In curand extinzandu-se in cadrul lumii intregi, Spiderbands este un curs de grup de fitness care implica utilizarea unor franghii lungi, durabile si rezistente care atarna din tavan si care sunt create sa ofere un antrenament cardio de rezistenta pentru intregul corp. Aceste franghii sunt utilizate intr-o varietate de cursuri pentru orele de fitness inclusiv in cadrul sesiunilor de spinning, kickox si multe altele.

Un trend tot mai in crestere in ceea ce priveste echipamentul de fitness este de a transforma imbracamintea sportiva in ceva mult mai stylish si care sa poata fi purtat si pe strada. Se pot incerca si testa asemeena haine mai intai pentru a vedea daca ti se potrivesc si daca sunt confortabile la mers si la antrenmentele sportive, insa mai mult ca sigur vor fi foarte populare in anii are vin, pentru ca multa lume vrea sa combine utilul cu placutul.

Fie ca esti in cautare de un kilt pe care sa il porti la o alergare pe ploaie ori fie ca vrei o fusta  sport la moda care va arata la fel de bine pe tine la sala atunci cand vei trage de fiare, moda echipamentelor sportive incepe sa faca ravagii printre sportivi si pentru cei pasionati de miscare.

2 comentarii la „Sport putin mai altfel

  1. Andrei

    Alergam si pana acum cu cainele meu, insa nu stiam ca pot si face exercitii fizice alaturi de acesta. Oricum fac mult efort at cand il dresez sa faca ceva.

    Răspunde
  2. Newman

    Misto initiativa si sper sa apara cat mai multi psotanaii in ale turelor. Anul trecut am facut Passau Viena (400km), unul din cele mai apreciate bike paths de la care ne-am ales si cu un filmulet tare misto iar anul asta ne uitam la turul de la Salburg dar tot am lalait-o pana n-am mai plecat

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *