Stailer – platformă online cu servicii de înfrumusețare

de | mai 25, 2021

Vrei să mergi la un alt salon în afara celui la care te-ai obișnuit? Schimbarea salonului necesită informații clare și corecte despre locul în care vei merge. Din fericire, poți afla toate detaliile despre stiliștii și saloanele din zona ta prin Stailer – platformă online cu servicii de înfrumusețare. În doar câteva minute poți afla toate informațiile de care ai nevoie și te poți programa simplu și rapid.

Ce este Stailer?

Stailer este un site, o platformă online ce vine în ajutorul clienților care doresc să facă programări la saloanele de înfrumusețare. Acest site oferă posibilitatea stiliștilor și celor care dețin saloane de a-și înscrie afacerea și de a deveni mai vizibili în mediul online. În cadrul platformei sunt disponibile 5 orașe în care te poți programa online și din care poți vizita virtual saloanele. Astfel, dacă te afli în București, Oradea, Cluj Napoca, Iași sau Timișoara, acum poți face o programare la salonul dorit!

Cum aflu informații despre un salon?

Prima pagină a site-ului este destinată programărilor. Pentru a afla informații despre unul sau mai multe saloane, introdu zona în care te afli, urmată de genul tău și serviciul de care ai nevoie. În următoarea secundă îți va fi afișată o listă cu stiliștii și saloanele care oferă serviciul dorit. Fiecare rezultat conține detalii cu privire la salon. Dacă dorești să faci o programare la salon Continental din Timisoara, nimic nu te poate opri! Renumitul salon pune la dispoziția clienților fotografii cu rezultatele stiliștilor, cât și serviciile la care mai poți apela.

Găsește stilistul potrivit prin Stailer – platformă online cu servicii de înfrumusețare! Navighează printre rezultate și alege salonul care ți se potrivește! Ce este benefic pe stailer.ro, este faptul că nu ești limitat de timp sau de buget. Totul este gratuit, inclusiv efectuarea programărilor. Acum poți face mai simplu o programare la salon de coafura in Timisoara, în centrul și estul țării!

Care sunt serviciile la care pot apela?

Femei sau bărbați, cu toții puteți beneficia de serviciile disponibile pe site. Înainte de a face programarea și de a vizualiza listele cu saloane, va trebui să selectezi genul pentru a-ți fi afișate rezultate clare.

Doamnele au la dispoziție saloane de coafură, servicii de manichiură și pedichiură, machiaj, cosmetică, epilare periodică și definitivă, masaj, pensat, tratamente pentru păr, servicii pentru sprâncene și gene, cât și remodelare corporală. Serviciile pot fi prestate de un singur salon toate sau de către un stilist/profesionist în parte.

Pentru bărbați, rezervările se pot face la tuns, aranjat, pensat, barbă, manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, epilare periodică și epilare definitivă, cosmetică pentru bărbați și masaj. La fel ca și la doamne, serviciile se pot găsi în cadrul unui singur salon sau în mai multe.

Accesează Stailer – platformă online cu servicii de înfrumusețare și descoperă unele dintre cele mai bune saloane din zona ta! Orice nelămurire ai avea, o poți discuta prin intermediul live chat-ului sau să trimiți o solicitare la adresa de e-mail support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *