Stifler vinde huse de telefoane

de | mai 4, 2015

stifler

Cum suna acest lucru? Ca si cum un personaj, Stifler, ar vinde niste huse de telefoane lumii intregi. Insa, chiar asa este, doar ca acest Stifler este un magazin online si nu un personaj din filme sau din viata reala. Poate o fi si de acolo, insa in contextul comercializarii de telefoane, este cel mai bun de pe piata sa din Romania. Nu exista husa pentru vreun smartphone de la Apple sau de la Samsung care sa nu poata fi regasita pe site-ul stifler.ro. De aceea, pot preciza cu atata usurinta ca Stifler vinde huse telefoane.

Nu Stifler in sine, ci site-ul numit in acest fel. Acest site este plin de accesorii pentru telefoane felurite, huse, carcase, huse de iPaduri, accesorii auto, baterii externe si chiar si manusi tactile pentru telefoanele cu touch mai ales pentru sezonul rece care a trecut si care va veni din nou peste cateva luni.

Toate produsele de pe site-ul Stifler.ro sunt probate, testate si respecta cele mai inalte standarde ale calitatii unor asemenea gadgeturi pentru lumea moderna. Modelele sunt atat de variate, culorile sunt potrivite pentru orice dorinta si functionaluitatea produselor este de multitask pentru cele mai multe dintre acestea inovatii in materie de accesorii si protectia si siguranta telefoanelor inteligente ale noastre.

Stifler vinde huse de telefoane, dar si accesorii de calitate pentru divsersele modele de iPhone de la 4/4 S, 5/4 S, 6 si 6+. In ceea ce priveste modelele de Samsung, nici rivalul Apple nu este lasat fara huse potrivite si protectie pentru zile grele, aceste accesorii pentru telefoane mergand manusa cu smartphone-urile de la Galaxy S3, Galaxy S3 MINI si pana la Galaxy Note 4.

Am comandat si eu niste huse de telefoane de pe Stifler.ro, la recomandarea prietenilor care tot asa au regasit acest site de vanzare de telefoane  si m-am declarat foarte multumit de rezultatul final. Mi se potrivesc perfect, de fapt nu mie, ci iPhone-ului meu inteligent, care ducea lipsa de asa ceva. Pentru ca am un iPhone 6, care este primit cadou si este foarte important pentru mine, m-am hotarat ca ii iau ceva frumos care sa il protejeze si sa ii asigure ecranul contra zgarieturilor,  a prafului, a soarelui si a temperaturilor extreme.

Pana la urma si telefonul meu merita ceva mai bun si ca si noi oamenii, merita ceva care sa fie de calitate si care sa functioneze cat mai mult, dar sa ii ofere si un aspect estetic minunat si desavarsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *