Tantric massage -deliciul apropierii unui cuplu

de | aprilie 15, 2015
masaj tantric

masaj tantric

Masajul tantric este un ritual de primire a unei energii sexuale senzuale. In limba engleza, acesta practica este denumita tantric massage si este foarte folosita atat acasa, cat si in cadrul saloanelor de lux de masaj erotic pentru apropierea celor doua persoane dintr-un cuplu. In cadrul acestui ritual, ti se acorda timp sa explorezi trupul partenerului, dar si pe al tau fara o masura anume.

Masajul tantric adauga energie vindecatoare si indrumare tantrica extazului primirii unui tip de masaj senzual care iti trezeste simturile si iti este oferit neconditionat. Acest tip de terapie intima creeaza un mediu in care te poti elibera de stres si te poti simti mult mai viu cu trupul si mintea in timp ce esti atat de constient de energia ta sexuala.

Poti vedea mai multe despre primirea unui tantric massage aici, in cadrul tarii noastre. Daca iti doresti sa primesti un masaj tantric, ar trebui sa inveti sa fii o fiinta mai sexuala fara a intra pe taramul fanteziei sau intr-o transa permanenta. Totul se simte pe viu, cu simturile treze. Acest tip de masaj erotic te invata cum sa iti simti cu adevarat trupul, cum sa-l faci sa se simta bine si sa stii ce iti place cel mai mult legat de jocurile din dormitor.

Te invata cum sa mentii preludiul, cum sa-l initiezi si cum sa te joci cu partenerul astfel incat sa va fie la fel de bine la amandoi in timpul apropierilor voastre intime. Sa te simti viu, stimulat, excitat si prezent mereu-toate acestea te invata masajul tantric. Cel care primeste un asemenea masaj sexy trebuie doar sa fie prezent si sa se bucure de placerea pe care o primeste.

De asemenea, respiratia este importanta pentru cel caruia i se ofera sesiunea de masaj tantric, fie ca este vorba despre a primi asa ceva acasa, in intimitatea dormitorului, fie ca este vorba despre camera de masaj de la salonul de masaj erotic. Aceasta tehnica a inspiratiei pe nas si a expiratiei pe gura ajuta la mentinerea celui caruia i se ofera masajul sa ramana fixat pe momentul prezent si de asemenea ajuta si la energia sexuala care circula prin tot corpul.

Singura sarcina a celui care ofera masajul tantric este de a se conecta si de a atinge intr-un fel care este potrivit pe cel care primeste masajul tantric. Aceasta este o parte importanta a acordarii sau oferirii de orice. Ar trebui sa iti atingi partenerul ca si cum ai atinge o haina de lux si ar trebui sa simti totul pentru acea persoana si sa ii daruiesti cele mai fine si cele mai senzuale atingeri din cate se poate, astfel incat si tu sa te trezesti la viata si sa te exciti, dar mai ales cel care primeste acest masaj erotic special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *