Tehnologia zilelor noastre

de | august 26, 2015

tehnologieDe ce ne mergen greu calculatorul? De ce se incarca atat de incet si trebuie sa asteptam atat de mult pentru a ne apuca de efectuat o cautare pe internet sau pentru a edita o poza intr-un program care de altfel nu ocupa prea mult spatiu? Pentru a accelera functionarea pc-ului si pentru a ajuta la durata de viata mai lunga a acestuia, trebuie avute in vedere mai multe lucruri. Un sfat bun este de a nu uita sa dezactivezi toate programele care pornesc in mod automat. O buna parte dintre programe, dupa ce sunt instalate, vor cere accesul de a se deschide odata ce porneste si sistemul de operare.

Daca nu este ceva important, este recomandat sa nu alegi aceasta optiune, deoarece prea multe programe care ruleaza in acelasi timp pot conduce la o functionare mai grea a calculatorului. De asemenea, in cazul telefoanelor trebuie sa avem grija cum le intretinem si cum avem grija de ele. Telefoanele anti-soc cele mai bune trebuie sa aiba capacitatea de a rezista unui impact serios, iar cele din randurile de mai jos sunt printre cele mai bune de pe piata care se gasesc si in Romania.

Tehnologia este un lucru impresionant: a salvat milioane de vieti, folosind o cale mult mai usoara; putem comunica mai usor si mai convenabil. Cu toate acestea, este destul de important sa impunem o limita: nu trebuie sa ne atasam atat de tare fata de tehnologie. Adaptorul powerline este o optiune benefica pentru a intari conexiunea de Wi-Fi in cazul smartphone-urilor. Avantajul folosirii acestui dispozitiv consta in faptul ca reteaua se poate extinde nelimitat, practic in orice loc unde exista o priza. Avand modului Wi-Fi incorporat, practic, fiecare adaptor creeaza un hotspot Wi-Fi pentru conectarea tuturor dispozitivelor la reteaua wireless.

Google, umilul motor de cautare online, a crescut destul de mult in ultimii ani. Acesta reprezinta un centru de putere pentru publicitate, construind o serie de produse care ne conduc viata noastra- cum ar fi Gmail, Google Maps, Android, Chrome- iar sub noua corporatie umbrela a sa- Alphabet, compania dezvolta noi produse cum ar fi masinile autonome sau roboti chirugicali care promit ca ne vor transforma viata. Tehnologia zilelor noastre este minunata si  nu avem cum sa nu ne folosim de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *