Termostatele controlate prin internet marca Salus

de | august 19, 2016

Acum doi ani m-am mutat in locuinta noua, alaturi de sotia mea si de cei doi copii. Daca pana la acel moment am locuit la bloc si aveam incalzire prin calorifere, pe care o primeam cand si cand  si niciodata parca nu era potrivita, la casa lucrurile stau altfel.

Nu stiam foarte multe despre sistemele de incalzire care se folosesc in prezent, iar faptul ca imi doream ca familia mea sa beneficieze de tot confortul si de caldura care pana atunci lipsisera cu desavarsire m-a motivat sa caut ceva cu adevarat eficient.

Dupa scurt timp m-am intalnit cu un prieten care mi-a recomandat o centrala pe care si el o folosea si i-am urmat sfatul.

Mai apoi, dupa un an de cand locuiam in noua casuta, construita cu atata truda, am dat intamplator de un site pe internet care mi-a captat atentia pe loc, si anume saluscontrols.ro. Aici am gasit game variate de aparate pentru controlul temperaturii din locuinte, ce dispuneau de caracteristici chiar convenabile. Mi-am propus sa imi cumpar si eu unul.

Initial nu stiam pentru care din acestea sa optez pentru ca toate se prezentau extrem de bine. Sa fie un termostat cu fir sau fara fir, unul mai clasic sau unul mai modern? Si, pentru ca variantele erau nenumarate si fiecare mi se parea potrivita pentru nevoile locuintei mele, m-am decis pentru un termostat controlat prin internet. De ce nu? Acesta permitea controlul temperaturii si de la distanta, ceea ce este extraordinar de bine, mai ales ca cea mai mare parte a weekendurilor ne-o petrecem departe de casa.

In ce consta termostatul controlat prin internet?

Acesta este un aparat ambiental care se poate programa de la distanta. Atunci cand este programat pentru aceasta functie, acesta se desfasoara in mod autonom, permitand celui care il intrebuinteaza sa detina control zonal separat asupra temperaturii centrului de comanda, dar si a timpului, precum si asupra receptorului de sistem si a robinetului radiator. Ce poate fi mai inovativ decat acest aparat?

Atat pentru acest tip de termostat, cat si pentru celelalte din aceeasi categorie de pe site-ul saluscontrols.ro, trebuie sa se stabileasca in mod separat caracteristicile dupa care se doreste sa functioneze: mod Party, Vacanta sau Anti-Inghet.

Conversia de incalzire sau racire totala este disponibila in cazul tuturor termostatelor programabile ce sunt asociate cu un centru de comanda, dar sunt indicate numai in cazul in care stiti ca sistemul pe care il ai suporta acest tip de comanda.

Absolut toate termostatele care intra in alcatuirea noului sistem IT 600 detin functii multiple si fac o treaba excelenta. Eu am optat pentru termostatul controlat prin internet pentru ca a fost alegerea cea mai buna in cazul meu.

Acesta are trei setari de temperatura ajustabile, ceea ce reprezinta un plus, comparativ cu alte tipuri de sisteme de control de pe piata din tara noastra. Faptul ca are functia de suprareglare, atat temporara, cat si permanenta, este pentru mine mai mult decat convenabil, pentru ca imi eficientizeaza considerabil de mult timpul.

De aceea, recomand cu toata caldura termostatul controlat prin internet de la Salus Controls, despre care poti gasi mai multe informatii accesand adresa www.saluscontrols.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *