Timpul petrecut in familie

de | iulie 7, 2015

timp familieProbabil ca esti deja foarte familiarizat cu parcurile din apropierea locuintei sau din orasul in care locuiesti, insa pentru a mai crea putina diversitate, trebuie sa mai depasesti putin granitele orasului pentru a scoate din plictiseala familia si mai ales copiii care se afla in vacanta. Puteti iesi in parc cu animalele, la picnic, la iarba verde sau la un gratar. De ce sa nu iti creezi o lista de vizitat care sa includa toate locurile frumoase din tara sau macar din zona din preajma orasului, unde ati putea sa mergeti cu totii?

Cu timpul, veti putea bifa pe aceasta lista locurile in care ati fost si chiar adauga altele noi unde puteti merge intre timp. Fiecare parc isi are propria personalitate si locurile frumoase si atragatoare care te pot imbia sa te mai plimbi pe acolo si in continuare. In plus fata de faptul ca vei invata mai multe lucruri despre comunitatea in care locuiti, veri descoperi si noi locuri de joaca, poteci de plimbat si lacuri pe care va puteti da cu barca. Si mai mult de atat, va puteti face cu totii prieteni noi, animale si oameni deopotriva.

Ca familie, puteti construi ceva impreuna. Puteti planta de exemplu niste copacei, flori in gradina sau curtea casei, sau puteti alege sa construiti doar niste puzzle-uri sau niste cladiri cu ajutorul pieselor de lego. De asemenea, puteti cladi castele de nisip la mare pe plaja ori chiar puteti construi mici acareturi pe langa casa impreuna. De asemenea, va puteti catara pe anumiti stalpi pentru asa ceva, puteti face escalada sau puteti face echitatie impreuna. De asemenea, puteti merge la piscina si va bucura de soare, caldura, de apa si de oamenii dragid e langa.

Puteti face ca familie un album foto. Va puteti alege o zi in care sa va adunati cu totii, in care sa pozati in diferite feluri. Puteti face poze de familie alaturi de bunici, copii, catei si alte persoane din familie, poze de tip portret sau de grup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *