Trucuri pentru excursii reusite

de | iulie 20, 2015

excursii reusiteNu toata lumea se simte la fel de confortabil cand vine vorba despre a pleca intr-o tara straina, fie cu locul de munca, fie intr-o vacanta de placere. Nu este simplu sa calatoresti in afara tarii, mai ales pentru prima data, insa trebuie sa cunosti ceva trucuri inainte de a face acest pas, pe cont propriu sau insotit.

Vizualizeaza

Ca si depresia, anxietatea poate fi cauzata de o mare varietate de factori diferiti, de la avenimentele de zi cu zi si pana la evenimentele traumatice, ca o prabusire de avion sau vreun atentat terorist. Atunci cand simti ca grijile te napadesc si te impiedica de a te bucura de gandul viitoarei tale calatorii, trebuie doar sa vizualizezi ca aceste griji zboara undeva in aer. Exact ca niste fluturi vor zbura si grijile tale si vei vedea cum nu te pot afecta deloc.

Ia la cunostinta toate grijile pe care le ai, insa nu le lasa sa te doboare si sa te impiedice din a nu mai pleca la drum in tari straine. Legatura si conexiunea cu natura te poate ajuta de asemenea foarte mult. Poate ca suna ciudat, insa pentru multa lume functioneaza.

Zona de siguranta

Mergi in acele zone care te fac sa te simti foarte bine si sigur de fiecare data. A avea o zona sigura in care sa mergi este benefic mai ales pentru situatiile in care ai de-a face cu anxietatea. Poate fi vorba despre o anumita cafenea, despre un magazin cu gablonturi sau un centru de informare turistica. Multi oameni iau de asemenea in considerare si voluntariatul pentru o tara straina in care merg pentru prima data. Si mie imi place aceasta idee, mai ales daca sunt cunoscator de limba straina care se vorbeste acolo. Nu numai ca iti poti face o gramada de prieteni noi, dar de asemenea te vei simti mai in siguranta si mai legat de acele locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *