Vedetele si sh-urile

de | octombrie 12, 2015

shCredeai ca sh-urile sunt doar pentru oamenii obisnuiti, ca mine si tine? Dar ce sunt sh-urile acestea, de fapt? Sh-urile sunt magazinele de tip second-hand, adica cu haine de mana a doua, care ofera tot felul de chilipiruri minunate la preturi minime. Eu o fac, tu o faci, mergem in sh-uri pentru a ne gasi haine minunate la preturi mici fara a da prea multi bani pe haine de  firma sau din ultimele colectii de moda.

Vedetele adevarate stiu ce le place in materie de stil vestimentar si au incredere in gusturile lor. Nu au nevoie sa poarte haine care vin neaparat cu o anumita eticheta pe ele. Vedetele cu adevarat de succes stiu ca moda nu tine de ceea ce se vede de catre altii, moda tine de stil si de preferinte personale. Acesta este cu adevarat gustul. Celebritatile nu se feresc sa intre in sh-uri si sa isi cumpere haine la preturi mai mici, mai ales daca ste vorba despre ceva de calitate.

A face shopping din asemenea magazine nu este neaparat pentru oamenii saraci sau cu venituri medii, este de asemenea si pentru cei bogati. Cateva vedetecare fac asta:

  1. Julia Roberts. La un anumit punct in cariera sa, Julia Roberts a facut si 15 milioane de $ per film. Un articol dintr-un ziar american a facut, totusi, misto de ea pentru faptul ca si-a dus copilul intr-un magazin second hand. Vedeta nu a raspuns criticilor. Ea continua pur si simplu sa faca lucrul acesta, aratandu-i copilului ca ei ca haine de calitate exista, indiferent unde se afla acestea.
  2. Macklemore. Dupa ce a pus pe jar media cu piesa si videoclipul Thrift Shop, in care celebreaza magazinele de tip second hand, rapperul a a mai trebuit sa intre intr-un sh niciodata. Si pana in ziua de azi, garderoba starului este compusa, in mare, din piese de la seconduri. Poate ca nu vei dori sa-i urmezi exemplul, insa nu este nimic rau in a face cumparaturi dintr-un asemenea loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *