Viata in afara planetei Pamant

de | august 31, 2015

viata planeteFizicianul Stephen Hawking este de parere ca oamenii vor evolua mai repede decat se crede la ora actuala, sustinand ca peste 50 de ani, omenirea va fi capabila sa traiasca pe satelitul natural al Pamantului- Luna, dupa care oamenii vor avea abilitatea de a se extinde spre Planeta Rosie- Marte.

Invitat la o emisiune, astrofizicianul britanic Hawking, a reusit sa vorbeasca putin despre viitorul omenirii. Renumitul fizician britanic, in varsta de 72 de ani a declarat ca „Planeta noastra este o lume veche, amenintata de o populatie in expansiune si resurse limitate. Trebuie sa anticipam aceste amenintari si sa avem un plan B”. Buna aceasta afirmatie si teorie a lui Hawking, insa cine stie daca ne dorim sa ajungem sa populam alte planete si cine stie daca ne putem adapta atat de usor acestora?

Pe langa lucrurile pe care le stim deja despre alte planete si cu toate ca se cunoaste ca existenta pe planete ca Marte este posibila intr-un oarecare caz, totusi sunt alte fapte care ne deranjeaza si numai stand pe Pamant, daramite pe alta planeta necunoscuta.

Asadar, razele cosmice pot deveni extrem de periculoase pentru oameni, din cauza faptului ca se determina radiatii ionizante, care sunt capabile sa dezmembreze un atom sau chiar o molecula. Acest lucru poate conduce la dezvoltarea unor afectiuni, cum ar fi cancerul de piele si alte boli care pot sa apara la nastere. De asemenea, nu este niciun secret faptul ca aerul de deasupra unor metropole sau a unor orase de foarte mari dimensiuni, care sunt foarte dens populate, este caracterizat ca fiind un smog gros si care contine o multime de poluanti nocivi. Cu atat de multe lucruri negative si care ne influenteaza, oare ne dorim sa parasim aceasta planeta si sa o populam pe alta?

Dar daca nici acolo nu va fi mai bine si tot noi insine vom ajunge sa ne facem rau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *