Vizita in Monaco

de | mai 1, 2015

Monaco

Monaco este cu totul aparte fata de orice alta zona din Europa-chiar este locul de joaca al celor bogati, al regalitatilor si al vedetelor. Daca vei apuca sa te amesteci printre acele fete regale care numesc Monaco casa proprie, vei putea avea un timp minunat pentru a-i admira privelistile-unele care sunt gata sa te dea pe spate si sa-ti ramana in minte pentru totdeauna.

Monaco Grand Prix

Pe langa Le Mans si Indianapolis 500, Monaco Grand Prix este unul dintre cele mai recunoscibile nume din cursele de motoare din Monaco. Dintre toate cele trei curse cu motoare, acest prix din Monaco implica una dintre cele mai mari nevoi de abilitati foarte bune dintre toate cele necesare vreodata.

Curbele stramte si schimbarile de inaltime  sunt imposibil de luat la vitezemari chiar si de catre cei mai talentati soferi sau conducatori de kotoare din lume. Daca iti doresti sa fii acolo atunci cand incepe acest eveniment al anului, nu va fi nici simplu, nici ieftin pentru tine-preturile incep de undeva de la 60%.

Catedrala din Monaco

Monaco-Ville, una dintre cele mai importante catedrale din Monaco inca din secolul 19, este faimoasa in toata lumea nu numai pentru semnificatia sa religioasa, ci si pentru conexiunile sale cu Hollywoodul. Este locul in care Grace Kelly, starul de la Hollywood care a devenit Printesa de Monaco, este ingropata. Tururile bisericii sunt de obicei platite, in afara timpului in care chiar se tine slujba din timpul saptamanii.

Palatul Monaco-Ville

Palatul Monaco-Ville este unul dintre cele mai bune palate pe care ar trebui sa le vizitezi daca te vei afla in Monaco. Palatul Monaco-Ville a fost casa familiei regale din Grimaldi inca din secolul 13. In ziua de azi, Printul Albert II, fiul Printului Rainier si al Printesei Grace, louiesc aici. Turul oficial al palatului isi merita pretul de 10$ pentru ca vei putea vedea atatea lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *