Nu lăsa pe mâine, ce poți face azi cu Stailer! Obține programări online la salon în doar câteva minute

de | aprilie 21, 2021

Am auzit și eu la radio care e principala cauză a morții în România. Cică se moare de grija altuia. Nici COVID-ul nu mai e ce a fost. O persoană care se iubește cu adevărat, emană acest lucru prin felul de a fi, prin fiecare gest, prin fiecare cuvânt ce îl scoate pe gură, prin felul cum se îngrijește și se poartă prin viață. În special când ai un glow-up, haterii încep să apară, toți se întreabă ce faci de arăți așa bine, foștii brusc devin ingenioși și depun energie în a-ți oferi atenție, te caută pe mail sau sunt în stare să îți trimită porumbei călători. Ce să faci, n-ai ce să faci. Ce nu apreciezi la timp, apreciază altul. Are oceanul pește. Mă rog, are și deșeuri toxice, but that’s another story.

Cine zice că trebuie să aștepți evenimente speciale să îți transformi look-ul? Self care-ul este important, tu trebuie să fii principala prioritate. Stailer te ajută să găsești stiliști rapid, chiar și astăzi dacă-ți dorești să mai învârți cuțitu-n rana cuiva. Până la urmă, cea mai bună răzbunare este să evoluezi, să o duci din ce în ce mai bine și să arăți fenomenal.

Iată cum te ajută Stailer

Dacă până acum erai obișnuită să telefonezi la numeroase saloane, după un research amănunțit pe Google și primeai doar răspunsuri negative, află că acest aspect este de domeniul trecutului. Cu doar câteva click-uri selectezi filtrele ce te interesează ca locația, genul, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, iar Stailer îți afișează doar saloanele ce se încadrează în cerințe. De exemplu, îți iubești părul lung, însă cel puțin o dată pe an, îți vine să-l tunzi pe jumătate. Dacă abia așteptai să îți faci un bob lung, acesta este semnul tău. Mergi la salon chiar astăzi, scapă de vârfurile despicate și energia negativă acumulate în ele. Te vei simți ca o nouă persoană, garantat.

Stailer înglobează momentan saloane profesionale din Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București, iar informatii suplimentare vezi aici. Stiliștii înscriși aici te vor răsfăța din cap până în picioare, cu ultimele tehnici din sfera hair & beauty.

Devino cea mai bună versiune a ta cu ajutorul lui Stailer

Aici regăsești servicii de înfrumusețare și întreținere corporală și poți avea parte de toate într-o singură săptămână, dacă ai timp la dispoziție. Una dintre plăcerile vieții este să le dai oamenilor peste nas cu cât de bine arăți. Cu siguranță ai camere de supraveghere pe social media, care abia așteaptă să te spioneze, ca babele alea de stau pe bancă și se întreabă de a cui ești când treci pe lângă ele.

Ca să îți faci o programare chiar în următoarele ore, nu ai nevoie neapărat de cont. Pur și simplu intri pe www.stailer.ro și alegi de acolo stilistul în mâinile căruia vrei să te lași. Dar contul creat îți aduce anumite avantaje. Poți accesa propria ta agendă online, modernă, unde îți gestionezi oricând programările realizate. De acolo poți seta chiar și remindere ale acestora, pentru ca tu să fii mereu on time la salon. Fiecare salon dispune de informații relevante, în urma cărora tu să iei alegerea potrivită. Dispui de prețul lucrării, durata acesteia, fotografii din salon și chiar și locația prin Google Maps.

Fă zilnic pași înspre a deveni the best you can be și folosește invidia altora ca pietre pe care să pășești înspre acest lucru. Ciuda este un bun motivant pentru orice în viață, trust me! Intră chiar astăzi pe Stailer să îți faci o transformare și fă-ți și niște poze pe măsură.

Pentru alte detalii în legătură cu platforma scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *