Stailer dacă vrei o programare la salon chiar azi

de | martie 22, 2021

Cred că nu puține sunt momentele în care ai vrut să mergi la salon să faci o schimbare cu privire la păr sau pur și simplu să te simți răsfățată cu un tratament facial, dar nu ai găsit loc liber. Uneori în viață ai un avânt spre a face unele lucruri și dacă nu se întâmplă atunci când vrei, nu mai ai același interes. La fel se întâmplă și cu schimbările de look.

Atunci când optezi să îți tunzi părul sau să te vopsești, poți să te răzgândești de câteva ori înainte dacă nu ai deja un loc rezervat pe locul stilistului. Cu toții ne dorim schimbare la un moment dat, dar odată cu această dorință apare și frica de necunoscut. Acum, ori de câte ori te gândești să mergi la un stilist, Stailer te ajută să obții programarea mult dorită chiar în ziua respectivă.

Beneficiază de serviciile Stailer

Stailer este platforma inovativă care ușurează viața oamenilor și economisește timp în vederea programărilor la salon. Când ai nevoie de o programare, indiferent de serviciul din domeniul hair&beauty de care vrei să beneficiezi, accesează Stailer. Acesta activează momentan doar în cinci orașe cheie ale țării, dar există planuri de extindere până la finele anului.

Este foarte ușor acum să vizualizezi toate saloanele în același loc și să îți poți face programare la oricare dintre ele de pe telefon. Selectezi serviciile dorite și vei vedea apoi lista cu disponibilități în ziua pe care ai selectat-o. Acum poți merge la salon atunci când timpul îți permite, fără să fii nevoită să te învoiești de la muncă. În listă poți vedea salonul, să îți faci o impresie despre acesta, iar mai apoi poza stilistului care este disponibil și lista sa de prețuri. În acest mod poți să decizi unde vrei să mergi luând în considerare toate detaliile de care ai nevoie.

Totul este gratuit și la îndemână, astfel încât să poți avea parte de ceea ce îți dorești, atunci când îți dorești. Dacă vrei să știi mai bine cum funcționează platforma, citeste aici mai multe detalii.

Surprize pentru cei dragi – o programare la salon

Acum este mult mai ușor să faci o surpriză persoanelor dragi din viața ta, deoarece poți programa la salon și alte persoane cu ajutorul Stailer, iar tot ce le rămâne de făcut este să meargă la salon și să beneficieze de serviciile oferite.

Selectezi în platformă toate informațiile necesare, iar la final vei primi un cod pe numărul de telefon pe care îl adaugi, pentru a confirma programarea. Poate fi o idee foarte bună de cadou pentru soție, care cu siguranță va aprecia câteva minute la salon să se răsfețe.

Pentru a ajunge exact la locul potrivit poți utiliza harta inclusă care te conduce în locația corectă, fără să faci drumuri în plus. Alături de persoana iubită poți beneficia și tu de serviciile de tuns sau de cosmetică, deoarece Stailer se adresează atât femeilor cât și bărbaților. Oricând ai nevoie, cu siguranță se găsește un loc liber la salon și pentru tine în tot orașul. Chiar dacă lucrezi până târziu, probabil este un stilist care stă peste program în anumite zile și te poate primi.

Fă-ți viața mai ușoară și utilizează Stailer. Doar beneficii fără niciun cost.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *